Anniken England
Anniken England

Arrangement for bedrifter

”Det er kvardagane det er flest av”, vert eg stadig minna på. Så korleis kan ein ha det best mogeleg i denne berømte kvardagen? Store delar av tida vår vert nytta på arbeidsplassen, så kvifor ikkje starte med å auke trivelsen her?

Min bakgrunn og erfaring innan mat- og vinfaget har gjort meg levande engasjert for å dele denne gleda over det gode måltidet med fleire. Difor tilbyr eg ei rekke alternativ til bedrifter som ynskjer å gjere noko saman, lære, og ha gode opplevingar saman som ei gruppe.   

Kva kan eg tilby di bedrift? Kontakt meg gjerne for å få eit skreddarsydd opplegg som passar perfekt for gruppa di.


 

Firmafest for Netlife Research

«Anniken hjalp oss å arrangere fest på kontoret og det fungerte utrolig godt! Hun følger tett opp gjennom hele prosessen og hennes nærvær er en fryd for arrangører og gjester. Ekstremt kjekk å jobbe med. Vi har utelukkende fått gode tilbakemeldinger, og ekstra kjekt at hun ordnet øl vi kunne designe egne etiketter til siden vi jobber med design! Vi anbefaler.»
 

Vin- og matkurs for jentemiddagen til SSF

«På jentetreffet i banken heldt Anniken eit spennande foredrag og introduserte oss til nye dufter og smakar. Ho presenterte eit spennande sortiment med vinar vi normalt ikkje hadde funne fram til sjølv på vinmonopolet, kombinert med utsøkte matrettar. Anniken er svært kunnskapsrik og har evna til å formidle utan at det blir kjedelig. Den dama veit kva ho snakkar om.»