PétNatt vol 2.0 - Naturvinmesse på Grand Bergen
Er du nysgjerrig på kva som legges i vinbegrep som “oransje”, “ufiltrert”, “skallkontakt” “whole bunches”, “juicy”, “fønki” eller berre tykkjer at VIN ER KJEKT, så er dette definitivt kvelden for deg.
Er du nysgjerrig på kva som legges i vinbegrep som “oransje”, “ufiltrert”, “skallkontakt” “whole bunches”, “juicy”, “fønki” eller berre tykkjer at VIN ER KJEKT, så er dette definitivt kvelden for deg.
Det er stor stas å kunne dele med deg at eg skal vere vindama på turen Fotefar Temareiser arrangerer til Toscana 15.-21.november 2018!
Er du glad i italiensk mat? Gjerne med litt italiensk vin til?
Då vil eg anbefale deg på det sterkaste å delta på ”Smaken av Italia” på Café Herman fredag 25.mai 2018.
Er du glad i ost og vin?? ❤
På fyrstkommande torsdag blir det "Ost- og vinkveld" på Møllendalen Fetevare, her får du hemmelegheitane :)
For vel eit år sidan besøkte eg Champagnehuset Perrier-Jouët Belle Epoque og du skal få gleda av å smake desse vinane saman med lokal og nyhausta østers frå Tjøme.
Under UKEN er eg heldig som får halde atter eit vinkurs.
Kvelden blir fylt med spanande vinar og masse informasjon formidla underhaldande og på beste vis!
Er du nysgjerrig på hva som legges i vinbegrep som “oransje”, “u ltrert”, “skallkontakt” “whole bunches”, “juicy”, “fønki” eller bare syns at VIN ER KJEKT, så er dette definitivt kvelden for deg.
Druefin kjem att med eit siste innslag før jul.
Eg ynskjer å atter ein gong invitere til mat- og vinkurs på Café Herman, denne gongen med fokus på drikke til kjekke julerettar, med ein vri. Vi kan sjølvsagt ikkje vere heilt A4!
Vi ynskjer velkommen til vinsmaking torsdag 2.november på Zander K....
Det var heidundrande moro å arrangere vin- og matkurs heime i Sogn på Café Herman i april, og Druefin kjem difor attende i oktober.
Denne gongen er det duka for smaken av Spania i glaset, med nøye gjennomtenkte rettar til.
Velkommen til ein uformell, innhaldsrik og smaksrik kveld.
Jonas Zackrisson Torp og meg, Anniken England, riggar opp med ein italiensk kveld. Vi kallar det smaken av Piemonte - både på tallerken og i glaset.
Har du tenkt på kvifor nokre mat- og vinkombinasjonar er betre enn andre? Eg vil gjerne geleide deg gjennom ein kveld med spanande smakar på tallerken og i glaset.